Vă mulțumim pentru că ați fost alături de Silver Mountain Resort & Spa și vă asigurăm că întreaga echipă a hotelului va menține și pe viitor standardul ridicat al serviciilor oferite dumneavoastră.
În contextul evoluției rapide a răspândirii virusului #COVID19, am decis să oprim activitatea hotelului pentru perioada 22.03 – 15.04.2020, întrucât continuarea derulării acesteia ar pune în pericol sănătatea angajaților și clienților noștri.
Vă asigurăm de suportul întregii echipe și sperăm că situația actuală se va sfârși în cel mai scurt timp posibil. În această perioadă vă stăm la dispoziție la telefon 0752050440/ 0752050441 sau email office@resort-silvermountain.ro .

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent în funcție de evoluția evenimentelor.
Vă urăm multă sănătate și sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând.

Strada Sforii se va redeschide „traficului”, începând de mâine

După ce a trecut printr-un proiect de reamenajare mai bine de o lună, cea mai îngustă stradă din Europa, strada Sforii din Brașov, va fi redeschisă. Inițial, strada ar fi urmat să fie redeschisă din data de 15 septembrie, însă inițiatorii proiectului au întâmpinat și unele probleme, după ce la deschiderea șantierului au lăsat zona cu „liberă trecere” însă unele persoane au găsit de cuviință să strice ce se amenaja. Prin acest proiect, obiectivul turistic a fost transformat în muzeu în aer liber pentru a găzdui expoziții, mini-concerte, concursuri pentru lucrări de artă, evenimente pentru tineri și copii și alte activități culturale.

 

Strada Sforii se va redeschide „traficului”, începând de mâine