In Complex Silver Mountain Resort

SPA Brasov si cazare in apartamente de lux

Indiferent de anotimp, alegand cazare intr-un complex cu SPA din Brasov, ai asigurate momente de relaxare si rasfat si un concediu imposibil de egalat. Situat in inima naturii, Complexul Silver Mountain Resort include si un SPA destinat relaxarii, refacerii si repausului, dar si multe alte facilitati.

 

SPA Poiana Brasov

Cel mai bun loc unde te poti relaxa si odihni

In Centrul SPA din Poiana Brasov care face parte din Complexul Silver Mountain Resort poti beneficia de facilitati variate si vei avea experiente multisenzoriale unice, revigorante si relaxante.

Alegand sa te cazezi la noi, pe langa conditii de lux in apartamente si penthouse-uri complet utilate, te bucuri de acces gratuit la cateva dintre facilitatile SPA-ului resortului.

Te poti relaxa inotand in piscina interioara, poti beneficia de sedinte de sauna umeda sau usacata sau te poti bucura de panorama incredibila savurand o cupa de sampanie in piscina exterioara infinity care este la ultimul etaj al cladirii multifunctionale. 

Pe scurt, in centrul SPA din Poiana Brasov al Resortului Silver Mountain ai asigurate experiente imposibil de uitat care pot completa de minune un sejur in cuplu sau in familie.

SPA Brasov si cazare in apartamente de lux

Asigura-ti un sejur de vis la un complex de apartamente in regim hotelier cu SPA in Brasov! Te asteptam la Silver Mountain Resort & SPA Poiana Brasov!

SPA Poiana Brasov

De ce sa alegi Complex Silver Mountain Resort

Daca vrei sa ai o vacanta de succes sau sa iti surprinzi partenerul sau familia cu un sejur de neuitat, trebuie sa iei in considerare ofertele de cazare cu SPA in Poiana Brasov precum cele din Complex Silver Mountain Resort. Iata ce il recomanda ca fiind o alegere inspirata:

  • Complexul are patru cladiri de apartamente de lux si o a cincea cladire multifunctionala cu SPA, parcare subterana, sali de conferinta si piscina exterioara infinity incalzita;
  • Daca esti oaspete al resortului, ai acces gratuit la multe dintre facilitatile SPA-ului;
  • Conditiile de cazare sunt excelente iar facilitatile SPA-ului din Poiana Brasov sunt variate, relaxante si revigorante;
  • Preturile practicate in Complex sunt rezonabile si se accepta si tichete de vacanta;
  • Complexul este pozitionat in inima naturii, aproape de partiile de schi, centrul de echitatie, rezervatii naturale si diverse obiective turistice de interes;
  • Personalul din complex si din SPA-ul din Poiana Brasov este bine pregatit si gata sa asigure servicii ireprosabile;
  • Pe langa un SPA dotat cu toate facilitatile, complexul dispune si de un restaurant elegant si rafinat unde se pot organiza chiar si evenimente mari.

Alege sa fii urmatorul nostru oaspete la Silver Mountain Resort & SPA din Poiana Brasov si bucura-te de o vacanta incredibila in inima naturii!

SPA Brasov

Unde poti avea experiente multisenzoriale

La Silver Mountain Resort & SPA din Brasov, pe langa activitati in natura, poti avea experiente multisenzoriale inedite. SPA-ul este dotat cu o sauna uscata si una umeda, sala de fitness complet utilata de unde poti admira peisajul montan inconjurator, piscina interioara si piscina exterioara infinity incalzita.

Acest SPA din Brasov are la baza un concept holistic si asigura tratamente si experiente complete pentru a armoniza corpul cu mintea si cu spiritul si a genera o stare de bine generala. De aceea, SPA-ul ofera sedinte de terapie prin apa, masaj, exercitii fizice, dar si tratamente corporale eficiente. Tot aici poti descoperi bucataria Wellness Cuisine care este bazata pe fructe si legume proaspete.

Prin urmare, la Silver Mountain Resort & SPA din Brasov poti avea experiente multisenzoriale unice care te vor ajuta sa te relaxezi si sa te simti minunat. Experienta este completa si, datorita ambientului si atmosferei, incepe inca de la intrare. SPA-ul este special amenajat pentru a trezi toate simturile prin muzica, decor, lumina, arome, texturi si culoare.

SPA Poiana Brasov

Odata ce ai trecut pragul SPA-ului nostru din Poiana Brasov, te vei bucura de momente de relaxare si regenerare unice care vor completa armonios un sejur de neegalat la munte. Bucura-te de oferta noastra de masaj, de sauna umeda si uscata, de piscina interioara si de cea exterioara infinity si admira peisajul inconjurator in timp ce iti faci rutina de exercitii in sala de fitness complet dotata si utilata.

Fii oaspetele nostru la Silver Mountain Resort & SPA din Poiana Brasov! Aici poti avea cazare in apartamente de lux complet dotate si utilate, acces gratuit la multe dintre facilitatile SPA-ului si ale resortului.

Silver Mountain Resort & SPA Poiana Brasov

Silver Mountain Resort & SPA din Poiana Brasov este un complex de apartamente de lux unde te poti bucura de tot ce ti-ai putea dori. Situat in inima naturii, complexul ofera tuturor celor cazati aici o priveliste superba asupra padurii si a muntilor, si are numeroase facilitati de relaxare.

Apartamentele au toate dotarile si facilitatile moderne si ofera conditii de cazare care pot mutumi chiar si cei mai exigenti oaspeti. Toate apartamentele au balcon sau terasa de unde se poate admira peisajul inconjurator, conexiune Wi-Fi, cablu TV si finisaje cu materiale de calitate care asigura izolarea fonica si termica perfecta.

Silver Mountain Resort & SPA din Poiana Brasov raspunde tuturor asteptarilor si este o oaza de relaxare, confort si rasfat. Fiind pozitionat aproape de partiile de schi, dar si de obiective turistice renumite, resortul este o alegere potrivita pentru orice anotimp si cel mai bun loc unde te poti bucura de privelistea muntilor.

Asigura-ti un sejur de vis la un complex de apartamente in regim hotelier cu SPA in Brasov! Te asteptam la Silver Mountain Resort & SPA Poiana Brasov!

Vrei un concediu de neegalat? Alege cazare cu SPA la Silver Mountain Resort din Poiana Brasov!

Pentru informatii suplimentare si rezervare la Silver Mountain Resort & SPA din Poiana Brasov poti suna non-stop la receptie sau la Dispeceratul Rezervari intre orele 09:00 – 18:00 la numarul +4 0371.237.679.

De asemenea, ne poti trimite un email la adresa office@resort-silvermountain.ro, ne poti vizita pe Strada Doinasului, Poiana Brasov, Brasov sau poti folosi formularul de contact.

Bucura-te de experiente multisenzoriale si cazare in apartamente de lux la Silver Mountain Resort & SPA din Poiana Brasov! Te asteptam cu drag sa ne fii urmatorul oaspete!

Translate »