SPA-ul este un spatiu destinat regenerarii si repaosului,

Pentru acesta activitate au fost amenajat spa-ul de relaxare Silver Mountain.

Spa-ul este caracterizat de un concept holistic, care trateaza omul in globalitatea sa. Conceptul este fondat pe ideea ca sanatatea si starea de bine pot fi realizabile doar prin armonia corpului si a spiritului. Spa inglobeaza terapiile prin apa, dar si masajul, exercitiile fizice (sala de fitness), tratamentele corporale si estetice, precum si alimentatia. Asa a luat nastere bucatarie SPA (Wellness Cuisine), bazata pe fructe de mare si fructe si legume proaspete. In general, ea include ingrediente dietetice si care nu au fost supuse unui proces de preparare care duce la alterarea componentilor nutritivi.

SPA : o experienta multisenzoriala

Frecventarea unui Spa iti ofera timp pentru tine insati, pentru a te relaxa, a te revigora si a lua o pauza de la stresul cotidian si, nu in ultimul rand, pentru a te rasfata. Experienta Spa incepe chiar de la intrarea intr-un astfel de centru, prin atmosfera pe care o degaja: muzica, arome, decor, lumina. Acesta atmosfera iti trezeste toate simturile, fara a le agresa insa. Intalnesti aici forma cea mai blanda si armonioasa de sunete, culoare, aroma de ceai, esente naturale, parfumuri, lumina, texturi si culoare. Odata ce ai patruns in sala de tratament, ai de a face cu uleiuri, creme, si alte ingrediente delicioase care te fac sa continui experienta multisenzoriala.

Spa-ul nostru va pune la dispozitie piscina interioara ,Jacuzzi,sala de fitness ,sauna umeda si uscata ,piscina infinity

Pentru relaxarea dumneavoastra va punem la dispozitie oferta noastra de masaj !

Translate »