Sali de conferinte in Poiana Brasov


Silver Mountain Resort&SPA este un loc minunat pentru a interacționa cu un grup mai mare de oameni sau pentru a stabili noi relații de afaceri. De la conferințe și seminarii până la petreceri corporate sau de lansări de noi produse , noi sprijinim mediul de afaceri și înțelegem nevoia ta de a rămâne aproape de parteneri și clienți. Acesta este motivul pentru care vom gândi si vom proiecta împreună întălnirea, asigurându-ne că va satisface așteptările și nevoile invitaților tăi.

Sali de conferințe Elexus Evenimente – locul perfect pentru evenimente corporate de succes

Dacă sunteți în căutarea unui loc ideal pentru organizarea unei conferințe, a unui seminar, a unei prezentări sau a oricărui alt eveniment corporate, Sali de conferințe Elexus Evenimente este alegerea perfectă. Situat în Poiana Brasov , acest spațiu modern și elegant oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un eveniment de succes.

Să începem prin a vorbi despre capacitățile sale. Elexus Evenimente dispune de 2 săli de conferințe cu o capacitate totală de până la 150 de persoane. Acestea sunt complet echipate cu toate echipamentele necesare pentru a vă ajuta să vă realizați evenimentul cu succes. Fie că aveți nevoie de ecrane de proiecție, sisteme audio sau alte facilități tehnice, Elexus Evenimente vă poate oferi totul.

Sălile de conferințe sunt, de asemenea, proiectate pentru a oferi confort și lux. Mobilierul modern și elegant, precum și iluminarea ambientală, creează o atmosferă plăcută și relaxantă, perfectă pentru o zi de lucru productivă.

De asemenea, Elexus Evenimente oferă o gamă largă de servicii de masa , de la prânzuri ușoare până la cine festive , astfel încât să puteți oferi o experiență gastronomică deosebită participanților dumneavoastră.

În plus, echipa de organizare a evenimentelor de la Elexus Evenimente vă poate ajuta să vă planificați evenimentul, de la alegerea meniului până la cazarea participanților . Această echipă profesionistă va fi la dispoziția dvs. pentru a vă asigura că evenimentul dvs. decurge perfect.

În concluzie, Sali de conferințe Elexus Evenimente este locul perfect pentru organizarea unui eveniment corporate de succes.

Translate »