Revelion Poiana Brasov 2019

Cazare Persoane 3 nopti 4 nopti
Dubla Deluxe 2 990 euro 1188 euro
Apartament 2 camere 3 1200 euro 1440 euro
Apartament 3 camere 4 1410 euro 1692 euro

 

PACHETUL INCLUDE

Cazare incepand cu data de 30 decembrie 2018
Petrecere cu muzica live pe 30 decembrie
Pe 31 Decembrie mic dejun si cina festiva (muzica live oferita de taraful Geta Nasturica, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la Munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal)
Pe 1 ianuarie – brunch
Pe 1 ianuarie – cina (muzica live si invitati speciali: formatia „Amaro Del”)
Pe 2 ianuarie mic dejun
Mesele pentru copiii pana la varsta de 7 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata – masa bufet
Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita)
Facilitati copii:
– Primul copil 0-2 ani beneficiaza gratuit la cazare cu tot ce include pachetul fara loc la masa cu parintii
– Intre 2-7 ani se achita 150 de eur indiferent de sejur (include tot ce contine pachetul fara pat suplimentar), daca rezervarea este pe apartament beneficiaza de canapea
– Intre 7-12 ani se achita 250 de euro (include tot ce contine pachetul), daca rezervarea este pe apartament beneficiaza de canapea.
– Peste 12 ani se taxeaza 350 de euro (include tot ce contine pachetul + pat suplimentar), daca rezervarea este pe apartament beneficiaza de canapea.
– Pentru a efectua o rezervare ferma se achita 50% avans in 3 zile din momentul emiterii facturii iar diferenta de 50% pana la data de 20.11.2018 .
Politica de anulare:
Rezervarile se pot anula gratuit cu 45 de zile inainte de data sosirii, intre 45 de zile si 25 de zile orice anulare sau modificare se penalizeaza cu 50% din valoarea integrala a pachetului, cu mai putin de 25 de zile inainte de data sosirii pachetele devin nerambursabile si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu contravaloarea intregului sejur.
Taxa de salvamont nu este inclusa – se achita 3 lei/persoana/zi

Ofertele nu sunt valabile de sarbatori legale si zile libere comerciale (Sfanta Marie; Ziua Nationala a Romaniei; sarbatorile de iarna; Ziua Unirii Principatelor Romane; Ziua Muncii; Rusalii)
Oferta este in limita camerelor disponibile! Fiecare oferta are un numar de camere alocate. Va rugam sa verificati disponibilitatea la hotel.

Pentru a efectua o rezervare ferma se achita 50% avans in 3 zile lucratoare din momentul emiterii fact iar diferenta de 50% pana la data de 1.11.2018 rezervarile devin nerambursabile dupa data data de 5.11.2018

Ti-a placut aceasta oferta? Trimite-o si prietenilor tai de pe

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta, inclusiv Edenred.

* Tichetele de vacanta sunt nerambursabile!