Restaurantul este locul perfect pentru clipe memorabile petrecute intr‑un ambient select in care staff-ul profesionist iti asigura buna-dispozitie.

Deoarece stim ca natura reprezinta totodata un nucleu al inspiratiei si al conexiunii dintre oameni, cele 2 sali de conferinta echipate profesional vor fi gata in curand sa gazduiasca nu mai putin de 100, respectiv 30 persoane pentru conferinte sau chiar in scopul unor team-building-uri interactive.

In Centrul SPA vei putea beneficia in curand de 4 facilitati diferite care impreuna iti asigura un set unic de experiente relaxante si revigorante.

Relaxeaza-te inotand in apele piscinei interioare de langa sala de fitness.

Admira panorama padurilor intinse si a muntilor din piscina exterioara infinity incalzita care este amplasata perfect, la ultimul etaj al cladirii multifunctionale.

Atat sauna umeda, cat si cea uscata iti vor sta curand la dispozitie pentru zilele in care vei simti nevoia alternarii aburilor de munte cu cei de caldura.

Poate ca nu esti un entuziast al sporturilor outdoor, dar suntem siguri ca sala de fitness echipata complet iti va mentine atat trupul, cat si mintea sanatoase, asemeni naturii pe care o vei putea admira in timp ce iti practici programul favorit de workout.