In inima naturii.

Fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, Silver Mountain Resort beneficiaza de o vedere superba catre partiile de schi.

Inconjurat doar de padure, complexul iti ofera atat linistea necesara unei vacante in inima naturii, cat si toate facilitatile specifice unei locuinte confortabile in care te poti relaxa si petrece momente perfecte alaturi de cei dragi.

Schi, snowboarding sau plimbari cu sania.

Incepand cu prima ninsoare,
cele 12 partii cu diferite grade de dificultate ale Poienii Brasov, sunt pregatite pentru schi, snowboarding sau plimbari cu sania.
Pe langa sporturile de iarna, in Poiana Brasov te poti destinde practicand ciclism montan, echitatie sau facand drumetii pe traseele marcate. Toate iti vor aduce dinaintea ochilor in permanenta minunate privelisti montane.

Pentru un pachet complet, sa nu uitam de apropierea rezervatiilor naturale uluitoare situate in muntii Bucegi, Piatra Craiului si Tampa, ce fac din Poiana Brasov una dintre cele mai prestigioase si bine conservate zone montane din Europa de Est.

De asemenea, Poiana Brasov ofera acces spre o serie de destinatii populare, ce se afla in imediata proximitate, perfecte pentru a-ti incanta prietenii primiti în locuinta ta de vacanta: Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, satul transilvanean Viscri sau orasul Brasov, pentru zilele in care simti nevoia de atmosfera urbana.

Dino Parc este un singurul parc tematic de dinozauri din Romania și cel mai mare din Sud Estul Europei. Sunt 47 de dinozauri în mărime naturală, fiecare atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice. Sunt într-adevăr speciali, pentru că sunt creați din fibră de sticlă și un tip special de rășină, cu o garanție de 50 ani. Un loc deosebit, pe o suprafață de 1,5 hectare, în mediu natural ce oferă copiilor și nu numai, o experiență unică.

Cetatea, aşezată pe o stâncă abruptă, este accesibilă numai pe latura răsăriteană. Astfel, arhitectura sa a fost adaptată reliefului, fortificarea urmărind eficienţa apărării dealului, fără nici un fel de pretenţii arhitecturale de înfrumuseţare. Impozantă prin amplasament, pusă în evidenţă şi de dealul defrişat, cetatea a avut ziduri ridicate la o înălţime medie de 5 m., un număr maxim de 8 bastioane şi o intrare puternic fortificată.

Peștera Valea Cetății este o peșteră situată la aproximativ 3 km de orașul Râșnov, pe șoseaua Valea Cetății spre Poiana Brașov, situată la 825 m altitudine. Peștera descoperită acum circa 60 de ani (aprox. 1949, când în urma unei explozii hidraulice – datorită sedimentelor acumultate si a intrării foarte înguste – a fost desfundată intrarea în peșteră, de unde și numele de peștera Fundata). Galeria principală are o lungime totală de circa 958 m.

Translate »