Piscina Interioara

La Silver Mountain Resort & Spa poți să te bucuri alături de întreaga familie de cea mai frumoasa piscină interioară din Poiana Brașov.

In complexul Silver Mountain Resort exista o cladire multifunctionala cu SPA si piscina interioara. Prin urmare, daca vrei cazare in Brasov cu piscina interioara in conditii excelente, complexul nostru este o alegere inspirata. Singur, in cuplu, cu familia sau cu prietenii, la noi vei gasi un apartament in regim hotelier complet dotat si utilat si vei avea acces la toate facilitatile din complex.

Cand simti ca ai nevoie sa iti incarci bateriile, cea mai buna optiune poate fi un sejur la munte, in mijlocul naturii. O cazare in Brasov intr-o locatie cu piscina exterioara incalzita tot timpul anului si cu vedere la padure este o alegere excelenta.

Daca iti place cum suna, la Complex Silver Mountain Resort poti beneficia de conditii si servicii excelente, acces la piscina exterioara, SPA, terasa si gradina cu locuri de relaxare si mese savuroase la un restaurant elegant. Practic, aici ai tot ce ti-ai putea dori pentru un sejur binemeritat, relaxant si revigorant

Translate »