Oferta Paste 2023

10% reducere

Cazare Persoane 3 nopti
Camera Dubla 2 3499 3149 lei
Camera Family 2 adulti + 1 copil (0-12 ani) 3799 3419 lei
Apartament 2 camere (dormitor + living) 3 4499 4049 lei

 

PACHETUL INCLUDE

Cazare cu mic dejun + Brunch pascal + Cina Festiva in ziua de Paste cu meniu traditional atat in aer liber cat si in restaurant , program artistic, muzica Live si invitat supriza, animatie pentru copii si vanatoarea de oua kinder, cadouri de la iepuras. Primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in Noaptea Invierii.
Acces gratuit la SPA (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita) in limita locurilor disponibile.

*Camera Dubla – pat matrimonial pentru 2 adulti (se pot acomoda 2 adulti si 1 copil pana la 12 ani;se achita supliment conform politicii de copii de mai jos).

*Camera Family – pat matrimonial + 1 canapea neextensibila (se pot acomoda 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani; pentru al doilea copil se achita supliment conform politicii de copii de mai jos).

*Apartament cu 2 camere – dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea neextesnibila (se pot acomoda 3 adulti si si 1 copil pana la 12 ani;se achita supliment conform politicii de copii de mai jos).

 

POLITICA COPII:

– Un copil cu varsta intre 0 si 2 ani beneficiaza gratuit de cazare, pentru al doilea se achita 600 de lei indiferent de sejur (include tot ce contine pachetul fara pat suplimentar)
– Pentru copiii cu varsta intre 2 si 7 ani se achita 600 de lei indiferent de sejur (include tot ce contine pachetul fara pat suplimentar)
– Pentru copiii intre 7 si 12 ani se achita 900 de lei (include tot ce contine pachetul + pat suplimentar)
– Pentru copiii cu varsta peste 12 ani si adulti se achizitioneaza apartament cu 2 camere.

Ti-a placut aceasta oferta? Trimite-o si prietenilor tai de pe

Conditia este ca titularul sa se cazeze in complex!

Translate »