Masaj

Elexus Poiana Brasov va pune la dispozitie o gama larga de masaje prin care va veti relaxa total.

Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. Este recomandat persoanelor de toate vârstele, fie că vorbim despre bebeluși sau bătrâni.

Acesta ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic. Pentru rezultate cât mai bune, acest masaj se efectuează într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare.

Masajul inseamna mai mult decat relaxare. Este un mod simplu si eficient de a imbunatati sanatatea fizica si mentala. Masajul ajuta la eliberarea de hormoni (endorfine si encefaline) care reduc anxietatea, stresul si durerea. Reduce hormonii stresului (norepinefrina, epinefrina si cortizol), reducand astfel ritmul cardiac, tensiunea arteriala. Ajuta la o respiratie lenta si relaxeaza muschii. In acelasi timp, creste nivelul de oxitocina, care este un hormon ce favorizeaza legatura sociala si comportamente precum increderea, generozitatea si empatia.

Translate »